About_us_banner_Ilse.jpg

home by ilse jacobsen

About us

Walk_on_beach.jpg

Inspirerad av naturen

All vår design har rötter i den vackra naturliggande naturen och den karakteristiska atmosfären i den idylliska danska kuststaden Hornbæk, med sina många färger och former som förändras efter årstiderna.

Moa_bathtowel_with_parents_in_backgrounds.jpg

Home by Ilse Jacobsen har sitt ursprung i naturen och den karakteristiska atmosfären i den idylliska kuststaden Hornbæk, med dess många färger och former som förändras efter årstiderna.

Varje design har djupa rötter i den vackra naturen och har en övertygande berättelse. Berättelsen tar oss tillbaka i tid och plats och påminner oss om känslor och minnen.

Vi omfamnar naturen, sanden och tången som växer i naturen och använder det som en inspirationskälla av vår design. Känslan av att mysa under täcket i nytvättade sängkläder som torkat i solen. Minnet av de rena dofterna och den fräscha krispiga känslan i lakanen. Det är dessa känslor och minnen som vi på Home by Ilse Jacobsen vill omfamna.

UNIVERS_ILSE_AND_KONRAD_BEACH.webp

Vår vision är att inspirera och ge dig möjlighet att omfamna ett liv i balans

Vår vision är att inspirera och ge dig möjlighet att omfamna ett liv i balans, välbefinnande och personlig tillfredsställelse genom vårt mångsidiga och exklusiva sortiment av hemtextilier och skönhetsprodukter, vilket främjar en gemenskap som hyllar naturens skönhet och uppskattar högkvalitativa ingredienser och material i strävan efter en harmonisk och glädjefylld daglig livsstil.